Årets Skoleskogdager på Sognsvann

2. og 3. september ble Skoleskogdagene på Sognsvann for 5. klasser ved Osloskoler gjennomført med gode opplevelser tross ekstremvær og nedbørsrekorder .

For 17. gang (!) gjennomførte Skogselskapet skoleskogdager på Sognsvann for 5. årstrinn i Osloskolen. Arrangementet er et samarbeid mellom Skogselskapet, Oslo kommune, Bymiljøetaten, og Landbruks- og matdepartementet.Grunnet utfordrende værmelding ble det noe forfall fra enkelte skoler, men til tross for dette var det i underkant av 2 000 elever og lærere som fikk med seg rundløype med aktiviteter i tilknytning til skog og skogbruk og avsluttet med plankehyttebygging, spikking og bespisning.

 

Skogselskapet samarbeider med TV-aksjonen!

Skogselskapet har inngått et samarbeid med Regnskogfondet i forbindelse med årets TV-aksjon og de stilte med flere represntanter under arrangementene.

 

 

Skogens brannvoktere       

Nytt av året var også en egen post på rundløypen som tok for seg temaet skogbrann og betydningen av å være varsom med ild i naturen.En representant fra kampanjen Skognes Brannvokterer sørget for nyttig og inspirerende informasjon og kåret elevene til brannvoktere.

 

 

Arrangementet er gratis for alle skolene og Skogelskapet oppfordrer alle Osloskoler om å delta på denne begívenhetrike dagen.

 

 

 

 

 

Spennende produkter i vår nettbutikk »

Bli medlem i Skogselskapet

Du kan enkelt bli medlem i Skogselskapet

Nyhetsbrev

siste nytt fra Skogselskapet