Lafting av småhus var en populær aktivitet på Telemarksskogen i år!

Dyrsku´n 2015

Andre helga i september var det igjen duket for Dyrsku’n i Seljord.

Det ble en kanonstart på fredagen, med 30.000 innenfor portene, og det ble med det satt ny fredagsrekord. Sola skinte og det var god stemning inne på plassen. Ekstra god stemning var det på Telemarksskogen. Der møtte folk på Telemark Skogselskap, Skogselskapet i Agder, Nome videregående avd. Søve, Telemark jeger og fiskeforening, AT-Skog, Kjetil Øi fra bioenergiprosjektet, velg skog og aktivt skogbruk.

Lørdagen var det også full rulle inne på plassen. Noen få byger på formiddagen satte ingen demper på stemningen og besøkstallet oversteg 35.000. Blant populære aktiviteter på tunet var bygging av små laftehus, slukmaling, motorsagtevling, hogstmaskinsimulator, slukmaling, natursti og sist, men ikke minst, ekte bålkaffe! I tillegg hadde vi besøk av Tore Molteberg fra Det Norske Skogselskap.

Søndagen bar preg av regnet som meldte sin ankomst denne dagen. Det var betydelig bedre plass i gatene på dyrskuplassen, og det merket vi også på Telemarksskogen.  Med totalt 80.000 innenfor portene i helga, kan vi likevel si oss svært fornøyde med årets Dyrsku helg!

 

 

Det kan være greit å få litt hjelp av de voksne til å løfte stokkene på plass.

 

Motorsagtevlingen er vårt store trekkplaser. Når sagene startes tetter det til seg med folk og flere hundre står og ser på.

 

 

 

Det konkurreres i sverdsnuing, presisjonskapping, over- og underkapp. Tevlerne deles inn i to lag, og det vanker strafferunder for de som ikke sager helt nøyaktig.Første lag i mål vinner!

Telemark Skogselskap

Spennende produkter i vår nettbutikk »

Bli medlem i Skogselskapet

Du kan enkelt bli medlem i Skogselskapet

Nyhetsbrev

siste nytt fra Skogselskapet