N/A

Julemarked på Norsk Folkemuseum

 

Skogselskapet var nok en gang en viktig bidragsyter for stemning og opplevelser da Norsk Folkemuseum på Bygdøy arrangerte sitt årlige julemarked i desember. Åpningsdagen hadde nærmere 12.000 besøkende og de påfølgende dagene ga et samlet publikumstall på over  32.000 mennesker!

 

I kjent tradisjon avholdes julemarkedet over to helger i desember hvor det tilbys en rekke aktiviteter og opplevelser for hele familien. Skogselskapet stilte med stor lavvo, bålpanner, reinsdyrskinn og hadde blant annet spikkeverksted, bålkaffe og solbærtoddy. Dette i tillegg til god stemning og informasjon om skogens betydning i både ny og gammel tid.

 

Spikkeverkstedet er en meget populær aktivitet hvor det blant annet er mulig å spikke trenisser med kyndig veiledning og gode råd til både små og store.

 

Julemarkedet på Folkemuseet er godt kjent og har et godt rykte og en flott ramme – Skogselskapet er derfor tilfredse med det gode samarbeidet som er utviklet og den fine rammen for våre aktiviteter og dialogen med publikum. Dette er en flott arena for å nå ut til allmennheten med de budskapene som Skogselskapet står for.

 

Vi ser derfor frem til et fortsatt godt samarbeid med Folkemuseet i tiden fremover.

Spennende produkter i vår nettbutikk »

Bli medlem i Skogselskapet

Du kan enkelt bli medlem i Skogselskapet

Nyhetsbrev

siste nytt fra Skogselskapet