Stine B. Solbakken

Skogen i sentrum under Arendalsuka

For tredje året på rad deltok Det norske Skogselskap aktivt under Arendalsuka.  

Også i år i et tett og godt samarbeid med AT Skog og Skogselskapet i Agder. Dette i form av felles stand i den politiske gågaten som frontet skogens betydning for det grønne skiftet og viktigheten av en aktiv skogforvaltning.

 

På fredagen var det skogens dag med både frokostmøte og fagseminar om skogens muligheter, herunder med aktiv deltakelse fra blant annet Norges Skogeierforbund, Kvinner i skogbruket og Zero.

 

Arendalsuka ble startet opp i 2012. Den beskrives som årets viktigste møteplass mellom politikk og næringsliv, media og folk flest. Formålet er å skape en møteplass for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid. Arendalsuka er partipolitisk uavhengig. Alle arrangement i regi av Arendalsuka er åpent for alle og gratis.

Nærmere 600 arrangementer sto på programmet i år. Cirka 200 av dem var debatter, rundt 80 var seminar. Resten var foredrag, samtaler, kulturarrangement, appeller, konferanser og workshops. Arrangørene regner med at det var ca. 50.000 besøkende under arrangementene i de fem hektiske dagene.

 

Spennende produkter i vår nettbutikk »

Bli medlem i Skogselskapet

Du kan enkelt bli medlem i Skogselskapet

Nyhetsbrev

siste nytt fra Skogselskapet