Norgesplanter AS er stiftet!

Avtalen vedrørende sammenslåing av planteskolen på Gvarv i Telemark og Hokksund i Buskerud er undertegnet. Norgesplanter AS er et faktum. Det skal det leveres "gull og grønne" skoger i form av skogplanter til kvalitetsbevisste skogeiere.

Skogselskapet i Telemark og Buskerud var samlet på Gvarv i går kveld, den 12. desember. Det ble enstemmig vedtatt at et felles eid selskap skulle stiftes.

Selskapet vil være operativt fra og med 1. januar 2017.

Det skal produseres, distribueres og selges skogplanter fra henholdsvis Gvarv og Hokksund som er de nåværende produksjonsstedene. Det skal produseres opp mot 15 millioner planter til skogeiere i nåværende nedslagsfelt i Agder, Buskerud, Telemark og Vestfold, samt der hvor det er etterspørsel.

Det vil investeres i nytt utstyr og det vil bli satset på voksing av planter mot snutebiller.

 

Det nye styret med Sverre Siljan i spissen som styreleder ser frem mot en spennende fremtid, med moderne og fremtidsrettede produksjonsanlegg. Sammen med daglig leder Lars Kihle og de ansatte så gleder de seg til å kunne levere ut de aller beste skogplantene til skogeierne.

 

Norgesplanter AS har som målsetting å ivareta en kvalitetsmessig produksjon av norske provenienser til en konkurransedyktig pris og planter som er blitt behandlet med voks mot snutebiller. Det forventes en økning i plantingen i årene som kommer. Det er også en målsetting å ha en kapasitet tilpasset markedets behov for planter. Selskapet vil i utgangspunktet ha en produksjonskapasitet på ca. 15 mill. planter.

 

 

 

Skogselskapet i Buskerud

Spennende produkter i vår nettbutikk »

Bli medlem i Skogselskapet

Du kan enkelt bli medlem i Skogselskapet

Nyhetsbrev

siste nytt fra Skogselskapet