Skogselskapet i Rogaland

Skogselskapet i Rogaland jobber for at alle skal ha glede av skogens unike egenskaper som arena for bærekraftige ressurser, friluftsliv og artmangfold.

Skogselskapet i Rogaland holder til i Pedersgata 32 C i Stavanger og har en daglig leder; Erik Faye-Schjøll og en prosjektansatt; Gerd Inger Aarnes

 

Det norske Skogselskap er en ideell medlemsorganisasjon med vel 12.000 medlemmer fordelt over hele landet. Skogselskapet i Rogaland, stiftet i 1899, er et av 19 fylkeslag.  Organisasjonens mål er å fremme forståelse for skogens mangesidige betydning; som verdiskaper, som avgjørende i klimakampen og som tradisjonsbærer.

 

Alle kan bli medlemmer i Skogselskapet! Medlemskap er et must for deg som er nysgjerring på alt det spennende som skjer i skogen og med all slags bruk av trevirke. Tre er vårt eneste fornybare byggematriale og estetisk uovertruffent. Som medlem får du fire utgaver av medlemsbladet Skog og miljø, årsmelding med skogstatistikk og fagartikler, og invitasjon til å delta på minst en skogfaglig samling i året. I tillegg er du med på å støtte opp om våre uteskoleaktiviteter og informasjonsarbeid om samfunnsnytten av å ha et aktivt skogbruk. Informasjonsarbeidet er rettet mot allmenheten.

 

Vi ønsker at barn og unge skal bli bedre kjent med naturen og at en større del av undervisningen skal foregå ute. Sammen med skogbrukets kursinstitutt tilbyr vi derfor faglig bistand i uteskole, fra barnehage til lærerutdanning.

 

 

 

Kalender

Dato: 29.05.2017

Hendelse: Årsmøte i Telemark Skogselskap

Sted: Skogplanteskolen, Gvarv

Dato: 29.05.2017

Hendelse: Årsmøte i Telemark Skogselskap

Sted: Skogplanteskolen, Gvarv

Dato: 01.06.2017 - 02.06.2016

Hendelse: Skog og Tre

Sted: Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Dato: 06.06.2017

Hendelse: Årsmøte Oslo og Akershus

Sted: Torstad gård i Asker

Dato: 08.06.2017

Hendelse: Årsmøte i Skogselskapet i Østfold

Sted: Bastøy frøplantasje

Spennende produkter i vår nettbutikk »

Bli medlem i Skogselskapet

Du kan enkelt bli medlem i Skogselskapet

Nyhetsbrev

siste nytt fra Skogselskapet