Alle priser er inklusiv MVA. Frakt og porto tilkommer pris.


Les våre salgsbetingelser »

Posten Norge

Last ned angreskjema »

Tips: Klikk på varenavnet for å få mer informasjon om varen. Husk å oppgi anttall og eventuelt størrelse i handlevognen når bestilling fullføres.

Minneflis

Artikkelnr.: 2650

Informasjon:

Skogselskapets minnepinne "Minneflisa" har 4 GB lagringsplass, magnetisk lokk og et lekkert design i solid tre.

Kr

150,-

Spikkekniv

Artikkelnr.: 2941

Informasjon:

Spikkekniv som er utviklet av Brusletto og Norges Husflidslag.

Skogselskapet anbefaler kniven, og vi håper du også vil like den! Bladet er laget av carbonstål som er fint å spikke med og lett å bryne. Skaftet er av bjørk og har en form som passer spesielt godt til barnehender, men den kan også brukes av voksne.

 

Kniven leveres med en sort lærslire.  

Kr

299,-

Skoghåndboka 2015

Artikkelnr.: 10025

Informasjon:

HVORFOR SKOGHÅNDBOKEN

Skoghåndboken ble sist utgitt i begynnelsen av 2000 tallet. NORSKOG og Skogselskapet opplever at det er behov for en oppdatert versjon av denne boken både fra aktivt utøvende skogbrukere, skogfunksjonærer og studenter. Det har kommet svært mye nytt stoff i løpet av de rundt 15 årene som har gått siden boken sist ble utgitt. Samtidig er både informasjonen og informasjonsbehovet endret. 

 

Skogbruket er i stadig endring og både for den profesjonelle delen av næringen og for de mer perifere interessentene har i mindre grad enn tidligere rendyrket fokus på skogproduksjon, skogforvaltning, driftsplanlegging osv. Nye fagområder som kraftproduksjon, jakt, fiske, sertifiseringsregler, miljøfokus har blitt en del av fagfeltet. Sett under ett er forvaltning av skog et mer sammensatt fagfelt enn det var for 15 år siden. Når en håndbok skal utformes for å dekke dagens eiendomsforvaltning må den derfor fange opp spekteret.

 

HVA ER SKOGHÅNDBOKEN

I Skoghåndboken er eksisterende kunnskap samlet i et relevant og håndgripelig verktøy for å vurdere egenskaper ved ulike ressurser, som et viktig ledd for å bidra til verdiskapingen i næringen i form av kvalitet på sluttproduktene fra næringen. Lett forståelig og enkelt tilgjengelig fagkunnskap kan bidra til riktige beslutninger på operativt plan og dermed øke kvaliteten på arbeidet som utøves til daglig, samt troverdigheten til skogbruket som næring.  

 

SKOGHÅNDBOKEN utgis som trykt bok og i elektronisk form for pc/mac, iPad/iPhone, Android etc.

Kr

325,-