Årsmøte i Skogselskapet i Oppland med åpen fagdag.

Den 19 august.

 

 

Årsmøte starter på Liomseter turisthytte som ligger i Gausdal Vestfjell mitt i Langsua Nasjonalpark, Nasjonalparken ligger i flere kommuner Nordre Land,  Nord-Aurdal , Øystre Slidre, Vågå og Gausdal. Skogselskapet i Oppland hadde sitt årsmøte i dette området  allerede i 1966, da var skogen i og rundt Ormtjernkampen temaet for møtet. Ormtjernkampen ble administrativt fredet fra 1938. I 1956 fredet Landbruksdepartementet område på initiativ  fra Skogselskapet. I 2011 kom utvidelsen til Langsua Nasjonalpark.


Årsmøte:  kl. 10.00 ved Liomseter Turisthytte

 

Årsmelding 2017       

 

Styret i Skogselskapet i Oppland fremmer to forslag til endringer i vedtektene til Skogselskapet i Oppland  :Her

 

Åpen fagdag : kl. 12.00 tema: Hva skjer med fjell skogen i et endret klima.

            Vi starter ved Liomseter og forflytter oss nedover vassdraget mot Holsbru kaffe           med    faglige innslag og diskusjoner.

            Slutt ca. Kl.16.00

 

Liomseter er et ypperlig utgangspunkt for spennende turer i et unikt landskap. Området byr på rike naturopplevelser, og med et relativt lettgått terreng er det turmuligheter for folk i alle aldre. For de som ønsker kan du bestille overnatting på Liomseter turisthytte som drives av DNT. liomseter.dnt.no.

Vi ønsker spesielt velkommen medlemmer av Naturvernforbundet i Oppland, da det var årsmøte til Skogselskapet i Oppland i 1966 som var stedet for stiftelsen av Oppland Naturvernforening sener Naturvernforbundet i Oppland.

Har du lyst til å komme kan du kjøre fra Vestre Gausdal over Verskeid, Etnedal over Lenningen eller Torpa over vegen forbi Spåtind høyfjellshotell, alternativt Saltstutlia forbi Dokkfløydammen. På Holsbru kafe kjøper du bombillett å kjører innover til Liomseter.

 

Av hensyn til bevertning ønsker vi at dere melder dere på ved å sende e-post til ogd@skogselskap.no eller ringe 611 80 400. Årsmelding vil bli publisert på her ca 15 juli.

Spennende produkter i vår nettbutikk »

Bli medlem i Skogselskapet

Du kan enkelt bli medlem i Skogselskapet

Nyhetsbrev

siste nytt fra Skogselskapet