Denne erklæringen forklarer hvordan Det norske Skogselskap innhenter og bruker personlige data i forbindelse med et medlemskap, abonnement eller kundeforhold til selskapet.

Ved påmelding til nyhetsbrev, opprettelse av abonnement på tidsskriftet Norsk Skogbruk, innmelding i et fylkesskogselskap, handling i selskapets nettbutikk, deltakelse i konkurranser eller arrangement vil du bli bedt om å oppgi informasjon som navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Lagring av denne informasjonen er nødvendig for at Det norske Skogselskap skal kunne innfri sine forpliktelser til deg som abonnent, medlem, deltaker eller kunde.

Om du sletter ditt kundeforhold til Det norske Skogselskap, vil dine personlige data slettes, med unntak av transaksjoner og korresponderende data. Disse opplysningene vil beholdes i 5 år, i henhold til bokføringsloven.

Dine lagrede opplysninger vil ikke deles med noen som ikke har en direkte tilknytning til deg som kunde, avhengig av ditt forhold til Det norske Skogselskap. Dette vil si leverandør av medlemshåndteringsprogramvare, regnskapssystemer, trykkeri og fraktfirma.

Du har til enhver rett til å vite hvilke opplysninger om deg vi har lagret, og vi vil ved forespørsel sende deg disse.