Stubbekonsert

Bli med på en konsertopplevelse utenom det vanlige. På “fastmonterte seter” vil Skogselskapet sammen med ulike artister servere stubbekonsert.

Under ser du dato for de ulike konsertene. Billetter kommer.
Stubbekonsertene/familiedagene i Sogn og Fjordane, er gratis.
Konserten med Helene Bøksle, vil ikke være gratis.

UTSATT

Det er med tungt hjerte vi må meddele at Stubbekonserten med Helene Bøksle på lørdag 18.09.21 dessverre må utsettes til våren.
Ny dato bli 21. mai. Alle som har kjøpt billetter skal ha fått beskjed.
Vi beklager.

For spørsmål send mail til: info@skogselskapet.no

———————————————————————————–

Helene Bøksle kommer til Oslo/Viken

Vi har vært så heldige å få Helene Bøksle med på ideen om stubbekonserter og hun ønsker å skape en unik forestilling skreddersydd for omgivelsene i skogen. Her blir det eventyr, alver, tusser og troll, og selvfølgelig Helene Bøksles klokkeklare røst og stemningsfulle musikk. Hun vil framføre både godt kjent og nytt materiale.

Tid: lørdag 18. september (utsatt til 21. mai)
kl. 18.00

Sted: Sæteren gård, Bærum
Adresse: DNT Sæteren gård, Murenveien 151, 1356 Bekkestua

Beskrivelse ankomst:
2 km å gå fra parkering.
Parkering ved Øverland gård.
Bussrute 150.

Overnatting:
Ønsker du å overnatte på området, DNT Sæteren gård har flere overnattingsmuligheter.

Øyrehagen
Laurdag 19. juni, dagsturhytta i Sogndal

Håvard Øyrehagen har spelt mange konsertar gjennom si musikalske karriere, men aldri før har han spelt på ein konsert så nærme tunet sitt. Før Øyrehagen gjekk solo var han vokalist i rockebandet Tyyl! No er musikken meir roleg pop. Sjølv om han er ein vaskeekte vestlending, så er den mest populære songen per dags dato «Nordland».

Du finn Øyrehagen på ein trestubbe laurdag 19.juni ved Dagsturhytta på Stedje!

Sissel Marie
Sundag 27. juni, Stryn

Sissel Marie Frøyland frå Stryn ga ut sitt debutalbum «Når tida er inne» i 2020 på ekte vestlandsdialekt. Sissel Marie spelar og syng frisk visepop som er så behageleg å høyre på at det er vanskeleg å la vere. Sissel Marie var nominert til Luttprisen 2019 som årets nykommar.

Sissel Marie spelar sundag 27. juni i Stryn.

Erlend Os
Laurdag 3.juli 2021, Mo i Førde

Erlend er ein travel mann som kan meir enn berre å spele piano. Han jobbar som lærar på Sunnfjord Folkehøgskule og kan garantere allsong-songar i Sunnfjords skogar. Når han ikkje jobbar som lærar, spelar orgel eller piano, og så er han glad i brettspel. Erlend har bachelorgrad i pianospel og vil ta med seg eit el-piano ut i skogen for å spele for alle som kjem på familiedagen 3.juli.

Erlend Os spelar ved Mo i Førde laurdag 3.juli.

Vêrfast
Sundag 18.juli, Mo i Førde

Vêrfast vann Luttprisen for årets nykommar i 2020. Vokalist Lene S. Neverdal frå Sunnfjord, og brødrene Mostrøm frå Gulen er busett i Oslo, men trivst så godt på Vestlandet at dei tek turen til Førde i midten av juli. Dette blir kanskje den einaste scena der dei får lov å ta med hunden sin?

Vêrfast spelar i Førde sundag 18. juli.

Alice Kucevic
Laurdag 31. juli, Storåsen, Florø

Alice Kucevic Hugøy frå Florø deltok på TV 2 programmet The Voice i 2019, og vart nominert til Luttprisen for årets nykommar i 2019. I sommar skal ho spele i gå avstand frå heimen sin når ho spelar på Storåsen i Florø. Område har kanskje den flottaste konsert-utsikta på kysten, og me ser verkeleg fram til den akustiske musikken som Alice kjem med.

Alice spelar i Florø laurdag 31. juli.

Sindre Steig
Laurdag 17. juli, Skjolden i Luster

Lustringen Sindre Steig fekk sitt foreløpige gjennombrot i The Voice i 2019 då han imponerte både Morten Harket og mange tusen TV2-sjåarar med songstemma si. Laurdag 19. juli skal han spele føre ei hogstflate i heimelege trakter, i Skjolden i Luster. Me ser fram til at Sindre kjem heim frå storbyen for å spele føre Lustringane att.

Sindre Steig spelar i Skjolden laurdag 17. juli.