Gratis rådgivning til skogeigare

Nytt søknadsskjema for planting av utenlandske treslag er innført og viser seg å være utfordrende å fylle ut. Skogselskapet i Rogaland bistår gjerne med veiledning dersom noen av ulike årsaker har behov for å plante tresorter som ikke er naturlig hjemhørende i Norge.

 

Skogselskapet i Rogaland har i samarbeid med kommunane og Fylkesmannen sett i gong eit prosjekt for å auke aktiviteten i skogbruket på Haugalandet. Målet med prosjektet er å bidra til ein generell aktivitetsauke. Fokus vil vere på rettleiing og investeringar i framtidsskogen. Prosjektet avsluttes ved utgangen av desember 2012.

 

 

Les mer »

Skogstier

Skogselskapet i Rogaland har ein rekke informasjonstavlar på skogstiar rundt omkring i fylket. Siste skudd på stammen her er skogsstien til Kubbetjønn i Sandnes. Denne stien er tilrettelagt for rullestolbrukare og er med sine 3 km. forholdsvis flat gangveg, med nokon bakkar, mulig for dei fleste å gjennomføre. Det er informasjon om skogen på infotavle på parkeringsplassen og langs løypa.

Les mer »

Skogskoledagar

Skogselskapet i Rogaland ønsker at alle skal lære om skog. Vi tilbyr opplæring og skogskoledagar, ta kontakt med Anne Frugård dersom din klasse kunne tenke seg hjelp til et opplegg for å lære med skogen!

Les mer »

Medlemsskap

Skogselskapet er en medlemsorganisasjon med ca 11 000 medlemmer. Skogselskapet i Rogaland, stiftet i 1899, er et av 19 fylkeslag.  

 

Les mer »

Spennende produkter i vår nettbutikk »

Bli medlem i Skogselskapet

Du kan enkelt bli medlem i Skogselskapet

Nyhetsbrev

siste nytt fra Skogselskapet