Eiendommen Epledal ligger i et naturskjønt område i ved Grønsfjorden i Lyngdal. Huset på eiendommen kan leies og er et flott feriested, Løa skal brukes til Naturskole, møter og andre arrangemneter. Epleboden er tilbruk som kystled og ligger innenfor skjærgårdsparken. Eiendommen eies av Skogselskapet i Agder.


 

 

Det er mange turstier, grusveier og gamle tråkk i området. Vest for huset, over bekken, kan stien følges til Kåveland hyttefelt, videre på grusveien ned til Lindestø (ta veien til venstre før båthavna) og tilbake langs fjorden. Det er også merket løype opp til toppen rett sør-vest for huset.


KVS Lyngdal (kristen videregående skole) forpakter et større areal av Skogselskapet og har satt opp to lavvoer ved Erikstadtjønnene. Gå skogsveien som tar opp til venstre (mot vest) ved postkassene i krysset Epledal-Nakkestad. Skogsveien går til Nyland, sør for Austad.


Det er et naturreservat – edellauvskogreservat - nord for Nakkestad.
Veien til Nakkestad ender i gamle Nakkestadstrand. På turen kan lukten av ramsløk oppleves svært intens! Det er også blåveis langs veien, en relativt sjelden plante i Lyngdal.


Skjærgårdspark.
Hele strandsonen med plener, sandvolleyballbane, badestrand og bryggeanlegg sør for tunet inngår i Skjærgårdspark og kan brukes fritt av allmennheten.

 


Det er også opparbeidet badestrand i Lindestø, ca. 400m langs fjellet/toppen fra brygga og utover. Kvistet sti fører til stranda. Mindre barn må ha følge av voksne på tur dit.

 

Hus med tun (avgrenset med hekk) tilhører Skogselskapet og er privat område.

 

 

Om hus for utleie til fereihus, Booking :
Kontakt
MW Bygg og turistservice HER

 

Høysesong  er i fra 1. juni til 1. september. utleie fra søndag - søndag

Medlemmer får 50% rabatt utenom høysesong.

Huset inneholder:
1.etg: kjøkken, spisestue,stue m/TV-krok, fram- og bakgang. Kjøkkenet har praktisk innredning fra IKEA, kjøleskap,oppvaskmaskin,vanlig 4-platers komfyr m/stekeovn, microbølgeovn, kaffetrakter, vaffeljern og utstyr/dekketøy til 10-12 personer.
Liten fryseboks i bakgang.
Vedovn i spisestua og peisovn i stua. Ved medfølger.

 

2.etg: 3 soverom m/6 senger og ekstra løsmadrasser, loftsgang, bad med dusjkabinett og toalett.
Ny sovesofa i stua kan slås ut til dobbeltseng.
Det er 8 dyner og 8 puter - gjester må selv ta med laken/dynetrekk/putevar el. laken+sovepose.

 

 

Adkomst:
Kjør fra Lyngdal sentrum (Alleen) mot Korshavn.
Passer tettstedet Austad og ta til venstre på Høyland ved skilt til Erikstad. Fortsett til skilt mot Epledal. Kjør ned til Epledalsbukta og sving til høyre inn i tunet.

 

 

Spennende produkter i vår nettbutikk »

Bli medlem i Skogselskapet

Du kan enkelt bli medlem i Skogselskapet

Nyhetsbrev

siste nytt fra Skogselskapet