Om eiendommen Epledal

Eiendommen Epledal ligger i et naturskjønt område i ved Grønsfjorden i Lyngdal

Huset på eiendommen kan leies og er et flott feriested, Løa kan brukes til Naturskole, overnatting, møter og andre arrangementer.  Eiendommen eies av Skogselskapet i Agder. Det er mange turstier, grusveier og gamle tråkk i området. Vest for huset, over bekken, kan stien følges til Kåveland hyttefelt, videre på grusveien ned til Lindestø (ta veien til venstre før båthavna) og tilbake langs fjorden. Det er også merket løype opp til toppen rett sør-vest for huset.

Det er et naturreservat – edellauvskogreservat – nord for Nakkestad.
Veien til Nakkestad ender i gamle Nakkestadstrand. På turen kan lukten av ramsløk oppleves svært intens! Det er også blåveis langs veien, en relativt sjelden plante i Lyngdal.

Skjærgårdspark
Hele strandsonen med plener, sandvolleyballbane, badestrand og bryggeanlegg sør for tunet inngår i Skjærgårdspark og kan brukes fritt av allmennheten.

Det er også opparbeidet badestrand i Lindestø, ca. 400m langs fjellet/toppen fra brygga og utover. Kvistet sti fører til stranda. Mindre barn må ha følge av voksne på tur dit.

Hus med tun (avgrenset med hekk) tilhører Skogselskapet og er privat område.

Lei huset eller løa i Epledal

Booking: Tlf.: 906 72 609 eller e-post: sbl@skogselskapet.no
Skogselskapets medlemmer får 20 % rabatt. Bli medlem her.
Høysesong er i fra 1. juni til 1. september. Utleie fra søndag – søndag.

Huset inneholder:
1.etg: kjøkken, spisestue,stue m/TV-krok, fram- og bakgang. Kjøkkenet har praktisk innredning fra IKEA, kjøleskap, oppvaskmaskin, vanlig 4-platers komfyr m/stekeovn, microbølgeovn, kaffetrakter, vaffeljern og utstyr/dekketøy til 10-12 personer. Liten fryseboks i bakgang. Vedovn i spisestua og peisovn i stua. Ved medfølger.

2.etg: 3 soverom m/6 senger og ekstra løsmadrasser, loftsgang, bad med dusjkabinett og toalett.
Ny sovesofa i stua kan slås ut til dobbeltseng. Det er 8 dyner og 8 puter – gjester må selv ta med laken/dynetrekk/putevar el. laken+sovepose.

Løa inneholder:
1.etg.: stort rom m/kjøkkenkrok, gass-kokeapparat, kaffetrakter, kjøleskap, fryseboks, vedovn, strøm og vann. Dusj og toalett med egen inngang utenifra.
2.etg.: sofakrok og stort rom/sovesal med 6 madrasser – strøm og elektrisk oppvarming.
Dyner, puter, sengetøy må medtas. Sengetøy må være vasket på 60 grader av hensyn til smittevern.

Løa er innredet som kombinert kystledhytte og kurs-/selskapslokale.

Adkomst:
Kjør fra Lyngdal sentrum (Alleen) mot Korshavn.
Passer tettstedet Austad og ta til venstre på Høyland ved skilt til Erikstad. Fortsett til skilt mot Epledal. Kjør ned til Epledalsbukta og sving til høyre inn i tunet.