Friluftslivets dag ble strålende på Sognsvann

I nydelig høstvær hadde Jonas Gahr Støre gleden av å åpne arrangementet og en friluftslivsdag fullspekket med ulike aktiviteter.

Store og små kunne hele dagen boltre seg i en rekke friluftsaktiviteter som kanopadling, natursti, hinderløype i blinde, robåt, kajakk, sykkelløype, turtips, førstehjelp, sopptur og soppkontroll, sommerski, klatretårn, bål og pølsegrilling, og speiderkarusell.

Skogselskapet var representert med store og små medarbeidere, utdeling av Skogskaffe, Markavann og epler. Naturstien ble svært godt besøkt og vår plankehytte bygget av 2.000 skolebarn var gjenstand for storinnrykk med mye lek og moro samtidig som det var kulisser for Skogselskapets budskap og aktiviteter.

Det var ingen snekring på Friluftslivets dag (til stor skuffelse for mange barn)… Men arrangørene ønsket å redusere støy i forhold til publikum og de øvrige organisasjonene. Skogselskapet arrangerte derfor visning av plankehytten og fikk gjennom dette synliggjort at plankehyttebygging er en svært populær lavterskel friluftsaktivitet.

Friluftslivets dag arrangeres av Norsk Friluftsliv i tett samarbeid med medlemsorganisasjonene og andre gode samarbeidspartnere.

<- Tilbake

Andre nyheter fra Skogselskapet