Ny daglig leder i Skogselskapet i Vestfold

Erik Faye-Schjøll vil 1. juni tiltrå som ny daglig leder i Skogselskapet i Vestfold. Mange i Skogselskapsfamilien vil dra kjensel på navnet, Erik jobbet for Skogselskapet i Rogaland fra 2012 til 2017, først med prosjekt Klimaskog og deretter som daglig leder.

45 år gammel og opprinnelig fra Oslo, utdannet på Høgskolen i Hedmark med en master i økologi som høyeste grad. Alltid hatt stor interesse for skogen, dyra som holder til der og bærekraftig høsting av ressursene fra utmark. Utover de fem årene i Skogselskapet i Rogaland består arbeidserfaringen i hovedsak fra skoleverket og reiselivsnæring.

Stillingen i Rogaland ble avsluttet grunnet flytting til Tjøme. Med på flyttelasset var det to bikuber. Disse har med tiden blitt til rundt 50 og interessen for naturens ulike samspill har fortsatt å vokse i takt med økende mengde honning å forholde seg til.

«Jeg gleder meg til å bli en del av Skogselskapet igjen og ser fram til spennende muligheter for å spre skogens glade budskap, og ikke minst til å treffe tidligere kolleger.»

Vi ønsker varmt velkommen og er glade for å ha fått Erik tilbake til Skogselskapet!

<- Tilbake

Andre nyheter fra Vestfold