Skogselskapet på Jakt- og Fiskedagene

Nesten 33 000 besøkte i år De Nordiske Jakt og Fiskedagene 10. – 13. august. Skogselskapet har en sentral rolle som organisator av Skogbrukstunet – en populær møteplass med aktiviteter for barn og voksne.

For 55. gang ble de Nordiske Jakt og Fiskedagene arrangert på områdene til Norsk Skogmuseum. Arrangementet er det største av sitt slag i Norge for friluftsfolk, jegere og fiskere. Nordiske Jakt og Fiskedagene  arrangeres hver år i begynnelsen av august og tilbyr en rekke aktiviteter og en enorm markedsplass. Fra salgsbodene selges det meste man kan tenke seg å bruke til friluftsliv, jakt, fiske om mye mer. Det er en salig blanding v tradisjonell håndverkskunst og moderne teknologi. Norsk Skogmuseums allsidige uteområder muliggjør en rekke ulike aktiviteter som fisking, hundetrening, slakting, skyting, tjærebrenning, fiskerøking med mer.

På Skogbrukstunet var det konkurranser med ulike aktiviteter, plankehyttebygging, motorsagshow og selvfølgelig samling rundt bålpannene med skaukaffe og skog-prat. Nytt av året var Skogens Brannvoktere med støtte av Sivilforsvaret og Midt-Hedmark brann og redning som spredte informasjon om skogbrann og forebyggende tiltak.

<- Tilbake

Andre nyheter fra Skogselskapet