Skogselskapet på VMs tak

Etter ei hel uke som arrangører og deltakere i EFNS i Holmenkollen, følte Skogselskapets folk seg ganske hjemme da de rigget seg til på VM-haugen for å kaste glans over VM i Skiskyting i begynnelsen av mars.

På VMs første dag var det Freia som hadde reservert VM-haugen, men da de ble klar over Skogselskapets kaffekokingsplaner, innså de at vi var en perfekt match. Hvem vil ikke ha kaffe til sjokoladen? Dermed ble Skogselskapet invitert til å være med denne dagen også.

Resten av arrangementet regjerte Skogselskapet alene på toppen av haugen. De store logo-bannerne på lavvoene kunne sees fra hele fellesområdet og stadion, og de som kom oppom fikk også mulighet til å ta informasjonsposterne nærmere i øyesyn. Det ble kokt kaffe og solbærtoddy på to bålpanner og inne i den ene lavvoen ble det fyrt i ovnen. Der var det bord og benker og mulighet til å sette seg ned og varme seg mellom VM-øvelsene.

Fasilitetene tiltrakk seg mye folk, og tilbudet om gratis varmt drikke førte til mange hyggelige samtaler, som ofte utviklet seg til å handle om hva Skogselskapet er og driver med. Og det var jo mye av hensikten. Så fikk vi fortalt litt om skog og flerbruk også. Allianser ble bygget – også med underholdende krefter som musikkorps og kor og et trommekorps av energiske nordnorske damer som holdt koken helt til siste øvelse var unnagjort den siste dagen. Som takk for stemningsgivende bidrag fikk de tilgang til stabs-lavvoen hvor de kunne sette seg nedpå eller lagre instrumenter.

Fra vår plassering på VM-haugen hadde vi god utsikt til stadion foran oss og Hellner-bakken bak oss. Og minst fire storskjermer gjorde det mulig å følge med på arrangementet. Et arrangement som – om mulig – ble enda mer proft gjennomført enn EFNS hadde blitt tre uker før. Og hvor de norske resultatene var noen hakk bedre enn de var i vårt eget skogs-EM.

<- Tilbake

Andre nyheter fra Skogselskapet